شما هم گرفتار سوال مبل سفت خوبه یا نرم شدهاید! کافیست این مقاله را بخوانید!
در این مقاله در بلاگ راشن از مزایا، معایب و تفاوت مبل نرم و سفت شروع و به دنیای فومها میرویم. فومها و ویژگیهایشان را میشناسیم و بهترین انتخاب برای نیاز مبلمان اداری یا هر نوع مبلمان دیگر را پیدا میکنیم.
این مقاله را بخوانید تا هیچ سوال راجعبه مبلمان سفت و نرم در ذهنتان باقی نماند!
مبل سفت خوبه یا نرم؟ مزایا، معایب و تفاوت مبل سفت و مبل نرم
مبل سفت خوبه یا مبل نرم؟ بستگی به نیازتان دارد! احتمالاً این سوال برای اکثر افرادی که قصد خرید انواع مبل به ویژه مبلمان اداری را دارند پیش میآید. در قدم اوّل باید بدانید عاملی که مبل سفت و نرم را از هم متمایز میکند متریال (فوم یا اسفنج) به کار رفته در آن است. یعنی جنس فوم یا اسفنج به کار رفته در ساخت مبل است که سفت یا نرم است.
این متریال ممکن است از فومها یا اسفنجهای متنوعی تشکیل شده باشند. در ادامه اصلیترین متریال به کار رفته در انواع مبلمان خانگی و اداری را بررسی میکنیم. امّا قبل از آن برای اینکه سریعتر به پاسخ سوال (مبل نرم خوبه یا سفت) برسیم به بررسی ویژگیهای هر یک میپردازیم.
اما قبل از آن بدانید شما میتوانید مبلمان اداری با 36 ماه ضمانت و 10 سال خدمات پس از فروش را با لاترین کیفیت از تولید کننده مبلمان اداری بخرید. برای خرید مبملان اداری کلاسیک و مدرن وارد صفحه مبلمان اداری شوید یا با با شماره 88561082_021 تماس بگیرید.
مزایا و معایب مبل سفت
در این بخش با مزایای مبل سفت اعم از حمایت از بدن، نگهداری، توزیع وزن و طول عمر آشنا میشوید.
حمایت عالی از بدن: طراحی و چگالی بالای مبلهای سفت باعث میشود که حمایت مناسبی از ستون فقرات صورت بگیرد. در واقع فرم ستون فقرات را حفظ میکند و از آسیب در نشستنهای طولانی جلوگیری میکند.
دوام و طول عمر بالا: این مبلها به علت استحکام و خاصیت ارتجاعی بالا، کمتر دچار فرو نشست و خرابی میشوند. عمر مبلهای سخت نسبت به مبلهای نرم به مراتب بیشتر است.
ظاهر جدی و رسمی: مبلهای سفت برای محیطهای اداری و رسمی مناسبترند، چرا که با حفظ ظاهر شکیل و قابل احترام به فضاها میبخشند.
توزیع وزن یکنواخت: مقداری سفت بودن این مبلها باعث شده است تا وزن و فشار تنها روی یک نقطه فشار نیاورند. این توزیع یکنواخت وزن و فشار به کاهش خستگی و کاهش ناراحتی در نشیمنگاه کمک میکند.
نگهداری آسان: سطح مبلهای سفت معمولاً راحتتر از مبلهای نرم تمیز میشوند.
معایب مبل سفت
بعد از بررسی مزایا حالا نوبت به بررسی معایب مبل سفت رسیده است.
کمبود راحتی: برای افرادی که به دنبال راحتی و احساس نرمی مبل هستند، مبلهای سفت میتوانند، ناراحت کننده باشند.
عدم انعطافپذیری: مبلهای سفت به طور کلی انعطاف کمتری نسبت به مبلهای نرم دارند. این موضوع باعث میشود مبل کمتر به شکل بدن درآید. البته این موضوع از حیث سلامتی در طولانی مدت به علت حفظ قالب صحیح ستون فقرات به نفع شماست و منظور ما از معایب در بخش راحتی است.
به طور کلی مبل سفت انتخابی مناسب برای فضاهای اداری محسوب میشود. بنابراین در صورتی که به دنبال مبلمانی با این ویژگیها هستید مبل سفت را فراموش نکنید. به یاد داشته باشید مبل را با توجه به نیازتان انتخاب کنید!
حالا بعد از بررسی مبل نرم نوبت به بررسی مزایا و معایب مبل نرم رسیده است.
مزایای مبل نرم
در این بخش مزایای مبل نرم اعم از سازگاری با شکل بدن، راحتی بالا و تنوع طراحی را میخوانید.
راحتی بالا: مبلهای نرم بسیار راحت هستند و احساس نرمی و راحتی زیادی را به کاربران القا میکنند.
سازگاری با شکل بدن: این مبلها به شکل بدن و انحنای آن پاسخ میدهند که این موضوع به راحتی شما کمک میکنند.
تنوع طراحی: این مبلها معمولاً در انواع مختلفی طراحی و عرضه میشوند. از آنجا که مبلمان نرم طراحی رسمی و اداری ندارند در اشکال مختلف و طراحیهای خاص تولید میشوند.
معایب مبل نرم
بعد از خواندن مزایا حالا نوبت به دانستن معایب مبل نرم است.
دوام کمتر: این مبلها به دلیل استفاده از مواد نرم و استحکام کمتر ممکن است به سرعت فرسوده شوند و نیاز به تعویض داشته باشند.
نیاز به نگهداری بیشتر: مبلهای نرم به علت سختی در تمیزی و لکهپذیر بودن به نگهداری بیشتری نسبت به مبلهای راحتی نیاز دارند.
از دست دادن ظاهر: استفاده طولانی مدّت از مبلمان نرم ممکن است باعث فرو رفتگی و گودی در ظاهر آنها شود. این موضوع برای افرادی که به زیبایی مبلمان اهمیت میدهند عذابآور میباشد.
به طور کلی مبلمان نرم برای فضاهای غیر رسمی و طراحیهای اسپرت فضاها مناسبترند. آنها برای استراحت و آرامش طراحی شدهاند امّا به یاد داشته باشید که کیفیت آنها در راس اهمیت است چرا که ممکن است در طولانی مدّت مشکلاتی ایجاد کنند.
تفاوت مبل سفت و مبل نرم
در این بخش از 6 دیدگاه تفاوت مبلمان نرم و سخت را متوجه میشوید.
1_ساختار:
مبل سفت: استفاده از فوم با چگالی بالا.
مبل نرم: استفاده از فوم نرم و انعطافپذیر.
2_راحتی:
مبل سفت: پشتیبانی عالی از بدن احساس راحتی کمتر.
مبل نرم: احساس راحتی زیاد.
3_دوام:
مبل سفت: دوام و عمر طولانی.
مبل نرم: احتمال فرسودگی سریعتر.
4_نگهداری:
مبل سفت: نگهداری آسان و کملکه.
مبل نرم: نیاز به مراقبت و نگهداری بیشتر.
5_طراحی:
مبل سفت: ظاهری رسمی و جدی.
مبل نرم: طراحیهای زیبا و مدرن.
6_کاربرد در محیط اداری:
مبل سفت: مناسب برای اتاقهای ملاقات و محیطهای رسمی.
مبل نرم: مناسب برای فضاهای غیررسمی و استراحت.
انواع فوم در مبلمان سفت و نرم
ما دانستیم که این متریال مبل است که سفتی یا نرمی آن را تحت شعاع خود قرار میدهد. فومها و اسفنجها هستند که نشیمنگاه و پشتی مبلها را تشکیل میدهند. موارد زیر متریالی هستند که بیشتر در مبلها به کار میروند.
معرفی فوم سرد یا cold foam
فوم سرد بر خلاف فوم گرم در دماهای پایین تولید میشود و چگالی بالاتری دارد. این فوم دارای استحکام و دوام بیشتری نسبت به اسنفج و فوم گرم است. جالب است بدانید فوم سرد به علت شرایط تولید در هوای سرد و خنک عملکرد بهتری دارد و خاصیت ارتجاعی خود را بهبود میبخشد.
مموری فوم به علت خاصیت ارتجاعی بالا انتخابی مناسب برای مبلمان اداری به شمار میرود. فوم سرد در مبلمان سفت به کار میرود. در ادامه به بررسی ویژگیهای فوم سرد میپردازیم:
- خاصیت ارتجاعی بالا(پاسخگویی مناسب به شکل بدن و بازگشت به حالت اولیه پس از برداشتن فشار)
- حمایت ساختاری(کمک به حفظ وضعیت صحیح ستون فقرات و جلوگیری از خستگی در زمان طولانی)
- استحکام و دوام بالا(طول عمر زیاد به سبب مستحکم بودن و دوام بالای آن)
برای آشنایی هرچه بیشتر یا کاملتر با فوم سرد مقاله فوم سرد چیست را بخوانید.
معرفی فوم گرم یا اسفنج
فوم گرم به نسبت فوم سرد از چگالی پایینتری برخوردار است. این فوم در دمای بالا تولید و مخصوص مبلمان راحتی است. این فوم نرم مناسب محیط اداری و رسمی نیست و بیشتر در محیط راحتی و فضاهای غیر رسمی به کار میرود.
در ادامه به بررسی ویژگیهای فوم گرم میپردازیم.
- نرمی و انعطاف پذیری(سازگاری شکل بدن در آن و جلوگیری از خستگی)
- احساس راحتی(این فوم احساس راحتی بیشتری نسبت به فوم سرد به ارمغان میآورد)
- قابلیت شکل دهی(فوم گرم به راحتی قابل برش و شکل گیری است)
مبل نرم خوبه یا سفت
در پایان همانطور که قول دادیم هر آنچه که نیاز بود تا بین مبل سفت و مبل نرم انتخاب کنید را در برگرفتیم. از مزایا و معایب و تفاوت دو مبل گرفته تا بررسی فومها و ویژگیهای آن. حال نوبت شماست تا با انتخابی مناسب، کار این مقاله را تکمیل کنید. حال میدانید هر کدام چه ویژگیهایی دارند و کدام مناسب محیط اداری و رسمی و کدام مناسب سایر محیط است. و امّا فراموش نکنید، مبلمان سفت خوبه یا نرم؟ تنها یک جواب دارد؛ بستگی به نیازتان انتخاب کنید!
آیا باز هم سوالی در ذهن شما برای تکمیل مبلمان سفت خوبه یا نرم وجود دارد؟ تجربه موفق یا ناموفقی در خرید مبلمان اداری دارید؟ بنظر شما نکات مهم خرید مبلمان اداری چیست؟ لطفا در بخش دیدگاه نظرات و سوالات خود را برای ما ارسال کنید.
اگر قصد خریدکلی مبل و صندلی اداری را دارید، به صورت آنلاین یا با شماره 88561082_021 از سایت راشن خرید کنید. تمام محصولات راشن، 36 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش دارند.
در فروشگاه راشن در بخش مبلمان اداری در دو مدل روکش چرمی و پارچهای با تنوع رنگ بالا برای انتخاب شما وجود دارد.