مکانیزم سینکرون چیست؟ سینکرون یا Synchronise برای کارهای طولانی مدت اداری شخصی سازی شده است! چرا؟ چون که حرکت بین پشتی و نشمین صندلی، غیرهمرمان است و قابلیت تنظیم زاویه پشتی را دارید.
این محتوا در بلاگ راشن سراغ بررسی مکانیزم براکت دار میروید. در ادامه با ویژگی و کاربرد مکانیزم Synchronise آشنا میشوید. همچنین تفاوت بین مکانیزم تیلت، خود تنظیمی و سینکرون را کشف میکنید. و در پایان هم خلاصهوار با انواع مکانیزم صندلی اداری آشنا میشوید.
با خواندن این محتوا مکانیزم سینکرون را کاملا کشف میکنید!
چیستی مکانیزم سینکرون یا Synchronise
مکانیزم سینکرون چیست؟ مکانیزم سینکرون با قابلیت تغییر زاویه پشتی نسبت به نشیمن، یکی از پرکاربردترین مکانیزمها در صندلیهای اداری است که با تنظیم راحتی برای کاربر، تجربه کار طولانی مدت را بهبود میبخشد. ویژگی اصلی مکانیزم سینکرون، مستقل بودن حرکت پشتی از نشیمن است که امکان خم شدن بیشتر پشتی نسبت به نشیمن گاه را فراهم میکند.
این مکانیزم که با نامهای مکانیزم براکت دار، سینکرو و تسمهدار هم شناخته میشود، شامل دو اهرم مجزا برای تنظیم ارتفاع و پشتی صندلی است. این ویژگیها به کاربران کمک میکند تا صندلی را به راحتی با نیازهای فیزیکی خود تنظیم کرده و از فشار به بدن در طول روز جلوگیری کنند.
حرکت ناهمزمان و در عین حال هماهنگ بین پشتی و صندلی، مکانیزم سینکرون را به یک انتخاب عالی برای محیطهای کاری برای کار طولانی مدت تبدیل میکند.
صندلیهای اداری که به مکانیزمهایی مانند مکانیزم سینکرون و تنظیم ارتفاع مجهز هستند، امکان راحتی و عملکرد بهتر را برای کاربران فراهم میکنند.
راستی جهت خرید صندلی طبی یا ارگونومیک اداری با 36 ماه ضمانت با تنوع بالا در طراحی و روکش، وارد صفحه صندلی اداری شوید یا با شماره 56879721_021 تماس بگیرید.
ویژگیهای مکانیزم سینکرون
مکانیزم سینکرون یکی از پیشرفتهترین مکانیزمهای مورد استفاده در صندلیهای اداری است. مکانیزم سینکرون با طراحی ارگونومیک خود، راحتی و انعطاف پذیری بیشتری برای کاربران ایجاد میکند. این مکانیزم امکان تنظیم زاویه پشتی و نشیمن را به صورت غیر همزمان اما هماهنگ فراهم میکند. به این معنا که رابطی از نوع ۱ به ۲.۵ یا ۱ به ۳ بین زاویه گرفتن پشتی و نشیمن وجود دارد. به طور مثال، اگر پشتی ۱۵ درجه به عقب برود، نشیمن ۵ درجه تغییر زاویه میدهد.
یکی از ویژگیهای سینکرون مستقل بودن حرکت پشتی صندلی از نشیمن گاه است. دیگر ویژگیهای مکانیزم سینکرون ضخامت بیشتر گوشته فلز و جنس مرغوبتر فلز آن است. همچنین قابلیت پذیرش جک صندلی، مجهز بودن به دو اهرم A (برای تنظیم ارتفاع صندلی) و B (برای تنظیم زاویه پشتی صندلی)، قابلیت تنظیم کفی و پشتی در زوایای مختلف و فراهم کردن راحتی بیشتری نسبت به سایر مکانیزمها است.
با داشتن مکانیزم سینکرون میتوانید در زوایای مختلف به کمک دسته B پشتی را قفل کنید.
مکانیزم سینکرون یا هر نوع مکانیزم صندلی اداری تنها یک قسمت است برای آشنایی با 9 قسمت دیگر مقاله اجزای صندلی اداری را بخوانید.
کاربرد مکانیزم براکت دار در صندلی اداری
مکانیزم براکت دار یا گیرهای در صندلیهای اداری کاربرد فراوانی دارد. این نوع مکانیزم به لطف قابلیتهای منحصر به فرد خود به صندلیهایی که نیاز به تنظیمات دقیقتری دارند مانند صندلیهای مدیریتی و کارشناسی متصل میشود. مکانیزم گیره قابلیت تنظیم زاویه پشتی و صندلی را به صورت هماهنگ و ناهمزمان فراهم میکند. این ویژگی باعث میشود کاربر در ساعات طولانی نشستن احساس راحتی بیشتری کند.
برای صندلیهایی مانند صندلیهای اتاق جلسات، صندلیهای کارشناسی یا صندلیهای مدیریتی، مکانیزم براکت به دلیل دوام بالا و عملکرد بهینه در تنظیم زوایای و مقاومت در برابر وزن بیشتر گزینه مناسبی است. این مکانیزم با داشتن قطعات فلزی مستحکم و ضخیم تر نسبت به مکانیزمهای ساده تر، طول عمر بیشتری دارد. همچنین برای استفاده در محیطهای کاری و حرفهای که نیاز به راحتی و نگهداری بیشتری دارند، بسیار مناسب است.
تفاوت مکانیزم سینکرون با تیلت کلاچی و خود تنظیمی
مهمترین تفاوت بین مکانیزم سینکرون و مکانیزم تیلت در وجود قطعهای به نام براکت در مکانیزم سینکرون است. این قطعه به صندلی هایی که از مکانیزم سینکرون بهره می برند این امکان را میدهد که نشیمن گاه و پشتی به طور مستقل حرکت کنند، به طوری که پشتی میتواند به صورت جداگانه از نشیمن گاه تغییر زاویه دهد. این ویژگی باعث میشود که حرکت پشتی به طور هماهنگ و در عین حال مستقل از نشیمن گاه انجام شود.
یکی دیگر از ویژگیهای منحصر به فرد این مکانیزم براکت دار استفاده از فلز ضخیم تر و با کیفیت تر است که دوام صندلی را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
برای تشخیص اینکه صندلی شما از مکانیزم سینکرون استفاده می کند یا مکانیزم تیلت، کافی است به دستههای صندلی توجه کنید. اگر دستهها به نشیمن گاه و پشتی متصل باشند، این به این معنی است که حرکت پشتی و نشیمن گاه به صورت همزمان اتفاق میافتد و صندلی شما از مکانیزم سینکرون استفاده نمیکند.
در مکانیزم کلاچی، تنظیم زاویه پشتی با استفاده از صفحات موازی انجام میشود و پس از تنظیم زاویه، پشتی در همان وضعیت ثابت میماند. اما در صندلیهای دارای مکانیزم سینکرون، زاویه صندلی فقط در زمانی که به طور کامل به پشتی تکیه دهید و فشار دهید، تغییر میکند.
مکانیزم خود تنظیمی با حذف فنر تنظیم دستی ظاهری شکیلتر به صندلی اداری میدهد. مکانیزم خودتنظیمی به جای استفاده از یک فنر، مجموعهای از فنر را برای تشخیص نیروی وزن کاربر و میزان فشار بر روی پشتی استفاده میکند. این یعنی مکانیزم خودتنظیم به کمک وزن زاویه خاصی را در پشتی ایجاد میکند تا کاربر راحتی بیشتری احساس کند.
انواع مکانیزم صندلی اداری
مکانیزمها انواع مختلفی دارند که بسته به نوع و کیفیت صندلی اداری از آنها استفاده میشود. آنچه مسلم است این است که مکانیزم یک قطعه حیاتی در صندلی اداری ارگونومیک به شمار میرود. در ادامه با انواع مکانیزم صندلی اداری آشنا شوید.
- مکانیزم تیلت یا بدون براکت
- مکانیزم سینکرون یا مکانیز براکت دار
- مکانیزم ساده یا L
- مکانیزم زانویی Knee یا اتوبوسی
- مکانیزم کلاچی
- مکانیزم اسلایدی
- مکانیزم خود تنظیمی یا وزنی
برای آشنایی کامل با انواع مکانیز صندلی اداری همین حالا مقاله انواع مکانیزم صندلی اداری را بخوانید.
خط پایان چیستی مکانیزم سینکرون
مکانیزم سینکرون یکی از پیشرفتهترین و پرکاربرد ترین مکانیزمهایی است که در صندلیهای اداری به کار میرود. و این امکان را برای کاربر فراهم میکند که پشتی و نشیمن گاه صندلی به طور همزمان و به صورت غیر هماهنگ حرکت بدهد.
اگر باز هم سوالی راجعبه سوال مکانیزم سینکرون چیست؟ دارید در بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید.
شرکت با ارائه مجموعه ای متنوع از صندلیهای استاندارد و ارگونومیک، آماده است تا سفارشات افراد و سازمانها را در سراسر کشور را در زمینه انتخاب صندلی های مناسب برطرف کند.
شرکت تولیدی صندلی اداری راشن، بر روی تمامی محصولات خود 36 ماه ضمانت و 10 سال خدمات پس از فروش ارائه میکند. صندلی اداری راشن، دارای روکش متنوع مدل چرمی و مدل پارچهای است.
همچنین برای مشاوره رایگان و تخصصی برای خرید صندلی اداری طبی و ارگونومیک با قیمت مناسب به صورت کلی و جزئی، لطفا با شماره 56879721_021 تماس بگیرید.