بلاگ

علت لق زدن صندلی اداری

علت لق زدن صندلی اداری

علت لق زدن صندلی اداری به مرور زمان باعث کاهش عملکرد، راحتی و حتی درد می‌شود! این مشکل معمولاً به دلیل استفاده طولانی مدت از صندلی یا عدم نگهداری مناسب ایجاد می‌شود. قطعاتی مانند چرخ‌ها، مکانیزم تنظیم ارتفاع و چرخ‌ها ممکن است فرسوده شوند و در هنگام نشستن یا حرکت، صندلی ناپایدار شود.

در این مقاله در بلاگ راشن سراغ علت لقی صندلی اداری را بررسی می‌کنیم. این علت‌ها از اتصالات نادرست تا کیفیت قطعات و شکستگی قطعات تا گارانتی معتبر را بررسی می‌کنیم. در آخر هم برای جلوگیری از لقی و برطرف کردن لقی صندلی اداری راهکاهایی پیش پای ما قرار دارد.

با خواندن این محتوا علت لقی صندلی اداری را پیدا کنید و از خرابی کامل صندلی جلوگیری کنید.

دلایل اصلی و علت لق زدن صندلی‌ اداری

لق ‌زدن یکی از مشکلات رایج در صندلی ‌های اداری است که می‌تواند تأثیر منفی بر راحتی و تمرکز افراد هنگام کار بگذارد. این مشکل ممکن است به دلایل مختلفی از جمله خرابی اتصالات، شکستگی قطعات، شل‌شدن یا گم ‌شدن پیچ‌ها و یا نقص در فرآیند تولید صندلی رخ دهد. شناخت دلایل اصلی این مشکل می‌تواند به رفع آن کمک کند. در ادامه به طور خلاصه  علت لق زدن صندلی اداری به شرح زیر است.

  • خرابی اتصالات
  • گم‌ شدن یا شل ‌شدن پیچ‌ها
  • کیفیت پایین ساخت
  • شکستگی قطعات
  • گارانتی نامعتبر شرکت تولید کننده

دلایل اصلی و علت لق زدن صندلی‌ اداری

فشار زیاد یا ضربه‌های ناگهانی ممکن است به شکستگی قطعاتی مانند سیلندر گاز جک تنظیم ارتفاع، نشیمن‌ گاه یا پشتی منجر شود. این آسیب‌ها می‌توانند به بی‌ثباتی صندلی و ایجاد لق ‌زدن منجر شوند. عوامل دیگری مانند نصب نادرست قطعات یا استفاده از صندلی در شرایط نامناسب (مانند وزن بیش از ظرفیت مجاز) هم باعث لقی صندلی می‌شود.

راستی جهت خرید صندلی طبی یا ارگونومیک اداری با 36 ماه ضمانت معتبر با تنوع بالا در طراحی و روکش، وارد صفحه صندلی اداری شوید یا با شماره 56879721_021 تماس بگیرید.

شل بودن اتصالات و پیچ ها دلیل اصلی لقی صندلی اداری

اتصالات نقش کلیدی در حفظ ثبات صندلی ایفا می‌کنند و اجزای مختلفی مانند نشیمن‌گاه، پشتی، دسته‌ها و پایه‌ها را به هم متصل می‌سازند. قطعات صندلی اغلب از پلاستیک یا فلز ساخته می‌شوند و به مرور زمان به دلیل اصطکاک، فشار یا جابه‌جایی، دچار فرسودگی می‌شوند. کاهش کیفیت  اتصالات، موجب حرکت اضافی قطعات و در نتیجه لقی صندلی اداری شود.

شل بودن اتصالات و پیچ ها دلیل اصلی لقی صندلی اداری

شل بودن اتصالات و پیچ‌ها یکی از دلایل اصلی شل شدن صندلی‌های اداری است. در طراحی صندلی‌های اداری، اتصالات پیچ و مهره‌ای نقش حیاتی در حفظ ثبات و استحکام آنها دارند. اگر این پیچ‌ها به درستی سفت نشوند یا به مرور زمان شل شوند. باعث حرکت اضافی در قسمت‌های مختلف صندلی مانند تکیه‌گاه، دسته‌ها یا پایه‌ها شوند. این شل شدن باعث افتادگی و کاهش راحتی هنگام استفاده از صندلی می‌شود.

پیچ‌ها و مهره‌هایی که برای اتصال اجزای صندلی استفاده می‌شوند، در اثر ضربه یا لرزش ممکن است شل شده یا از جای خود خارج می‌شوند.

اگر مشکل اتصالات و پیچ‌ها حل نشود حتی منجر به خرابی قسمت‌های مختلف صندلی شود. برای جلوگیری از این مشکل، توصیه می‌شود به طور مرتب پیچ‌ها و اتصالات صندلی را بررسی و سفت کنید.

برای آشنایی با ریز و درست قسمت‌های مختلف صندلی اداری مقاله اجزای صندلی اداری را بخوانید.

کیفیت ساخت پایین صندلی اداری و تاثیر آن بر استحکام اتصالات

کیفیت ساخت ضعیف صندلی‌های اداری می تواند تاثیر زیادی بر استحکام اتصالات آنها داشته باشد. زمانی که در ساخت صندلی یا مونتاژ اتصالات از موادی با کیفیت پایین استفاده شود، اتصالات صندلی به راحتی شل شده و به مرور زمان آسیب می‌بینند.

استفاده از فلزات ضعیف یا پلاستیک‌های بی‌کیفیت باعث می شود. پیچ‌ها و اتصالات در برابر فشار و وزن مقاومت نکنند و باعث شل شدن و ناپایداری صندلی شوند.  و این اتصالات نامناسب باعث کاهش عمر مفید صندلی می‌شوند و راحتی استفاده از آن به شدت تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

کیفیت ساخت پایین صندلی اداری و تاثیر آن بر استحکام اتصالات

فرایندهای طراحی، تولید و کنترل کیفیت صندلی باید توسط شرکت تولید کننده صندلی اداری با دقت انجام شوند. هرگونه ضعف در این مراحل به ایجاد مشکلاتی نظیر لق‌زدن منجر شود. در برخی موارد، صندلی در ابتدا مشکلی ندارد اما به دلیل استفاده از مواد ضعیف یا طراحی نادرست، به مرور زمان دچار این مشکل می‌شود.

برای تضمین خرید با کیفیت تنها باید به گارانتی و خدمات پس از فروش شرکت تولید صندلی دقت کنید. شرکت تولیدی صندلی اداری راشن، بر روی تمامی محصولات خود 36 ماه ضمانت و 10 سال خدمات پس از فروش ارائه می‌کند.

خرابی جک صندلی اداری و نقش آن در ایجاد لقی و ناپایداری صندلی

آسیب دیدگی جک صندلی یکی از عوامل مهم در ایجاد شلی و ناپایداری در صندلی‌های اداری است. جکی که وظیفه تنظیم ارتفاع صندلی را بر عهده دارد در صورت شکستگی یا خرابی به درستی کار نمی‌کند.

این مشکل باعث می‌شود که ارتفاع صندلی به طور ناگهانی تغییر کند و یا حتی به طور کامل ثابت نشود. در نتیجه، افراد احساس ناراحتی و بی‌ثباتی می‌کنند که بر سلامت جسمی و بهره‌وری آنها تأثیر منفی دارد.

خرابی جک صندلی اداری و نقش آن در ایجاد لقی و ناپایداری صندلی

جک صندلی اداری یکی از قسمت‌های مکانیزم صندلی اداری است برای آشنایی با انواع مکانیزم مقاله انواع مکانیزم صندلی اداری را بخوانید.

علائم خرابی یا لق شدن جک صندلی‌های اداری

خرابی جک صندلی یا لق شدن آن باعث بروز مشکلاتی در استفاده روزمره از صندلی شود. از رایج ترین علائم خرابی جک صندلی می‌توان به عدم تعادل صندلی اشاره کرد که باعث می‌شود صندلی ناپایدار و غیرقابل استفاده شود. در ادامه به برخی دیگر از علائم خرابی جک اشاره می‌کنیم.

  • کاهش ارتفاع صندلی هنگام نشستن یا بلند شدن
  • اختلال در عملکرد مکانیزم تنظیم ارتفاع صندلی
  • سفت شدن دسته مربوط به تنظیم ارتفاع
  • قرار گرفتن صندلی در ارتفاع بسیار پایین
  • ثابت نشدن یا قفل نشدن صندلی در ارتفاع تنظیم شده

علائم خرابی یا لق شدن جک صندلی‌های اداری

برای آشنایی کامل با علت‌های پایین رفتن جک صندلی اداری مقاله علت پایین رفتن جک صندلی را بخوانید.

نکته‌های کلیدی برای جلوگیری از خراب و لق شدن جک صندلی اداری

برای افزایش طول عمر صندلی ‌های اداری و جلوگیری از خرابی جک آن، مراقبت و دقت در خرید و استفاده اهمیت زیادی دارد. صندلی‌های باکیفیت و متناسب با نیاز کاربر می‌توانند عمر بیشتری داشته باشند و باعث راحتی و بهره‌‌وری بیشتر شوند. در اینجا به نکات مهمی اشاره می‌کنیم که به حفظ سلامت جک صندلی‌های اداری کمک می‌کند.

نکته‌های کلیدی برای جلوگیری از خراب و لق شدن جک صندلی اداری

توجه به کیفیت مواد و قطعات صندلی هنگام خرید؛ قطعات با کیفیت بالا باعث دوام بیشتر صندلی می‌شود.

انتخاب صندلی متناسب با وزن افراد؛ صندلی‌‌های مناسب باید توان تحمل وزن کاربران را داشته باشند.

اجتناب از فشار ناگهانی بر اهرم‌‌ها؛ لطفا از اهرم‌ها به آرامی استفاده کنید و از فشار ناگهانی خودداری نمایید.

راه‌ حل‌های مؤثر برای رفع لقی صندلی اداری

برای اصلاح لقی صندلی اداری، ابتدا باید علت اصلی مشکل شناسایی شود. اگر شل بودن پیچ و مهره‌ها یا بست‌ها دلیل شل شدن صندلی است به راحتی با بررسی و سفت کردن پیچ‌ها و بست‌های صندلی، مشکل را برطرف کنید. اگر مشکل مرتبط با جک صندلی یا قطعات داخلی آسیب دیده باشد، نیاز به تعویض جک صندلی اداری یا تعمیر قطعات آسیب دیده داریم.

راه‌ حل‌های مؤثر برای رفع لقی صندلی اداری

گاهی هم صندلی به دلیل استفاده نادرست یا فشار زیاد لق شده است، حتما صندلی را با مدل مناسب‌تری تعویض کنید تا از آسیب بیشتر جلوگیری شود.

همچنین برای جلوگیری از مشکلات افتادگی در آینده، باید به طور مرتب صندلی را سرویس کرده و از وارد کردن فشار زیاد به آن خودداری کنید. انتخاب صندلی‌هایی با کیفیت ساخت بالا از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کند.

در آخر هنگام خرید صندلی باید از فروشگاه‌های معتبر و برندهای معروف مثل راشن خرید کنید تا از کیفیت و دوام بالای صندلی اطمینان حاصل کنید.

نکته نهایی در مورد علت لق زدن صندلی اداری

علت‌های مختلفی موجب لق زدن صندلی اداری یا خرابی جک صندلی‌‌ شوند. از جمله عوامل رایج می‌توانیم به خالی شدن گاز سیلندر، شکستن واشر یا کیفیت پایین قطعات صندلی اشاره کنیم. همچنین خرابی اهرم تنظیم ارتفاع، وارد شدن ضربه ناگهانی یا عدم تطابق وزن افراد با قدرت تحمل صندلی هم باعث لقی صندلی اداری شود. کیفیت قطعات صندلی نقش زیادی در دوام آن دارد و صندلی‌های با کیفیت بالا به مراتب عمر بیشتری دارند.

اگر باز هم سوال یا نظری در ذهن خود دارید در بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید. مجموعه راشن انواع صندلی‌های اداری و مبلمان مناسب برای شرکت ‌ها و دفاتر را با کیفیت عالی و قیمت مناسب به مشتریان ارائه می‌دهد.

شرکت تولیدی صندلی اداری راشن، بر روی تمامی محصولات خود 36 ماه ضمانت و 10 سال خدمات پس از فروش ارائه می‌کند. صندلی اداری راشن، دارای روکش متنوع مدل چرمی و مدل پارچه‌ای است.

همچنین برای مشاوره رایگان و تخصصی برای خرید صندلی اداری طبی و ارگونومیک با قیمت مناسب به صورت کلی و جزئی، لطفا با شماره 56879721_021 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *